Mijn naam is Liane Schellekens, ik ben op tweede kerstdag  1969 geboren in het Brabantse Liempde en woon al bijna mijn hele leven op ons bedrijf. Samen met mijn zus Jolanda, nicht Rinke en mijn ouders run ik de Rekkendonken  en ben ik verantwoordelijk voor het management en  de dagelijkse verzorging van de 40 paarden die bij ons gestald staan.

Daarnaast geef ik zo’n 20 uur per week dressuurles van beginnend ruiter tot Lichte tour niveau en ben ik  wedstrijdsecretaresse van RV Liempde waarvoor ik op jaarbasis  ongeveer 30 basis en Subtop wedstrijden organiseer.

Naast het paardengedeelte hebben we een gezellige bar met terras , 2 feestzalen, een speeltuin,  midgetgolfbaan,  5 B&B’s en vakantiestudio’s en twee transparante Pop Up slaapunits in het hoogseizoen welke in het bos vlakbij ons bedrijf geplaats zijn. 

Ik ben toegetreden tot het bestuur van de beroepsgroep omdat er binnen de  beroepsgroep  zo enorm veel vakkennis is  in allerlei disciplines dat het geweldig zou zijn als we dit in de toekomst met elkaar kunnen delen en daardoor van elkaar kunnen leren.

Ik hoop dat we als beroepsgroep onszelf hard kunnen maken voor het welzijn van de paarden. Ik zou het mooi vinden als we weer terug kunnen naar het meer paard vriendelijk rijden zodat onze fantastische sport niet meer zo onder vuur komt te liggen bij de dierenwelzijnsorganisaties.