Bestuursfunctie:
Secretaresse Marlon van Wissen

Wie ben ik?
Ik ben Marlon van Wissen en ik houd me in het dagelijks leven vooral bezig met het trainen van paarden en lesgeven van (wedstrijd)combinaties.
Ik breng jongere en ervaren paarden uit op wedstrijden t/m Zware Tour niveau. Daarnaast ben ik ook Grand-Prixjurylid.

Met mijn bedrijf www.proefgerichteclinics.nl bereid ik al vele jaren combinaties optimaal voor op hun wedstrijden.

Daarnaast ben ik bij de KNHS verbonden als instructeur en examinator voor de instructeursopleidingen.

Waar hoop ik met de beroepsgroep over 2 jaar te staan?
Ik vind het heel belangrijk dat er een beroepsgroep is voor ons als instructeurs. Het is belagrijk dat wij ons verenigen zodat we in de toekomst samen sterk staan. Over 2 jaar zou ik graag een nog grotere beroepsgroep willen vertegenwoordigen zodat we een goede en serieuze gesprekspartner en speler zijn naar de KNHS, de buitenwacht, de toekomst van onze sport etc.

Over 2 jaar zou ik ook graag een beroepsgroep willen zien die ook fungeert als een vakbond. Hierdoor zijn we in de toekomst ook beter bestand tegen tegenslagen als COVID-19.